You can no longer apply to this job. This job is no longer available. If you're interested in jobs like this one click here .

 

Accountmanager/schade Buitendienst Trucks (Part-time mogelijk!) (Heesch)

Introduction

Schade berekenen is jouw dagelijks ding? Ervaring met Trucks en groot materieel en daar ligt jouw affiniteit, dan zoeken we jou,


Organization

Auto & Truckschade Maasland is een middelgroot schadeherstelbedrijf in de regio Oss - Den Bosch en kenmerkt zich door hoge kwaliteit van dienstverlening, goede contacten met haar klanten, professionele werkomgeving en korte lijnen in de communicatie.

Function

Wegens pensionering van een van de medewerkers zijn we op zoek naar een schademanager buitendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opnemen van de schades extern, uitwerken van de offertes en uiteindelijke afhandeling van het totale schade calculatieproces. Hierbij wordt je ondersteund door een professionele binnendienst. Daarnaast vervul je de rol van accountmanager, waarbij je de klant-relatie in tact houdt en probeert uit te bouwen. Daarnaast ben actief in de acquisitie van nieuwe klanten. De focus van het werk ligt volledig op groot materieel. Zonder aantoonbare ervaring en/of affiniteit is solliciteren zinloos.

Requirements

De ideale kandidaat voldoet aan volgend profiel:

  • Relevante werkervaring (combinatie van techniek, administratie en sales) in het werkveld schadecalculatie is een must have, reageren zonder deze ervaring is solliciteren zinloos;
  • Ervaring met groot materieel (Trucks, trailers, tractoren etc.) is eveneens een must have!
  • Daarnaast ben je servicegericht, commercieel vaardig (zowel in klantbeheer als in acquisitie gesprekken) en administratief goed onderlegd om de offertes adequaat uit te werken, wanneer je gewerkt hebt met audatex is dat een dikke pre;
  • Je hebt een flexibele instelling, want schades komen niet altijd binnen kantoortijden binnen en klanten willen graag vooruit.


Offer

Wanneer je wilt werken in een professionele omgeving die jou goed ondersteunt in je werkzaamheden en waarbij je vrijheid geniet om je werktijden zelf in te delen is dit je kans. Richtlijn hierbij is dat je ongeveer 60% van de tijd buiten bent en 40% binnendienst werkzaamheden verricht.

De korte lijnen binnen het bedrijf maken het eenvoudig om de juiste prioriteiten te stellen, waardoor je met klanten concrete afspraken kunt maken.

Twijfel over je nieuwe stap? Hoeft niet je wordt begeleid door de directe en huidige functionaris om je goed beslagen ten ijs op weg te sturen.

Arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de functie, waarbij salaris afhankelijk is van je kennis en ervaring, de CAO kleinmetaal is van toepassing en uiteraard een auto van de zaak die je naar de klanten brengt.

Belangrijk te vermelden, er kan parttime gewerkt worden op 3,4 of 5 dagen in de week, waardoor deze functie ook mooi aansluit voor mensen die naast hun pensioen nog een rol van betekenis willen spelen in een commerciële organisatie!

Syntax werkt uitsluitend op basis van werving en selectie, het dienstverband start direct bij onze opdrachtgever en is geen payroll, uitzend of detacheringsconstructie.


Information

Extra inlichtingen over deze functie verkrijg je via Rob Hermes 06-18517852

Application

Rob Hermes 06-18517852

Closing date

27-05-2019
  Apply


Function: Technisch
Job type: Vast / Tijdelijk
Job ID #936
Date posted: 06-05-2019

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Job Alert Subscription
$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job