You can no longer apply to this job. This job is no longer available. If you're interested in jobs like this one click here .

 

Werkvoorbereider W (HVAC) Cuijk (Cuijk)

Introduction

Wil jij werken aan interessante installaties, bij een bedrijf waar jij als persoon zeker geen nummer bent? Hou je van de Brabantse gemoedelijkheid en werk je graag bij een professionele organisatie? Dan ben je bij Van Haren Installaties B.V. aan het goede adres! Om de groei bij te kunnen benen, zijn wij met spoed opzoek naar een Werkvoorbereider W (HVAC).

Organization

Van Haren Installaties B.V. is een middelgroot installatiebedrijf gericht op HVAC installaties. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheren wij installaties in en om gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Het bedrijf is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en het kennisniveau hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat ongeveer uit 65 medewerkers, een groep die bestaat uit een gezonde mix van jong en oud.

Function

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouw (Klimaattechniek/HVAC) voor in de utiliteit en industrie. Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider op zowel technisch als organisatorisch vlak. Je hebt veelvuldig contact met klanten, leveranciers, onderaannemers en collega’s.

Requirements

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met enkele jaren werkervaring en relevante kennis in een soortgelijke rol. Heb jij kennis van sanitair- en klimaatinstallaties en ben je in staat om met andere disciplines samen te werken, dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou?

Voor deze functie vragen wij het volgende profiel:

 • opleiding richting installatietechniek of werktuigbouwkunde afgerond en werkt op MBO/HBO-niveau (MIT, HIT, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar);
 • kennis van luchtbehandelingstechnieken;
 • ervaring in het calculeren en eventueel tekenen van W installaties;
 • ervaring met middelgrote installatieprojecten;
 • of voldoende aantoonbaar niveau verkregen door een ruime praktijkervaring in genoemde disciplines;
 • woonachtig in de regio Cuijk (max. 40 km) en rijbewijs B;
 • klantgerichte en klantvriendelijke houding en communicatie.

Offer

 • interessante functie, waar je jaren vooruit kunt;
 • mogelijkheden om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen o.a. opleidingsmogelijkheden;
 • marktconforme primaire- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een informele werksfeer met een groep van gemotiveerde collega’s;
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Information

Eric Hendriks, tel: 06-53885383, e.hendriks@syntax.nl

Application

Eric Hendriks

Closing date

03-04-2019
  Apply


Function: Technisch
Job type: Vast / Tijdelijk
Job ID #972
Date posted: 15-01-2019

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Job Alert Subscription
$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job