Please review the job details and click Apply.

 

Manager Business Development (Fulltime Sales 4PL) (Oss)

Introduction

Voor Vos Logistics zoeken wij een Business Development Manager met honger naar new business.

Organization

De bedrijfscultuur van Vos Logistics is informeel, de communicatielijnen binnen de organisatie zijn kort en er heerst een pragmatische en professionele instelling. Veiligheid, customer care, professionaliteit, duurzaamheid en agility staan hoog in het vaandel en zijn belangrijke waarden voor Vos Logistics. De organisatie verbetert haar diensten continu, werkt nauw samen met haar opdrachtgevers en is altijd op zoek naar mogelijke kwaliteitsverbeteringen en kostenbesparingen.

Het team binnen Vos Logistics Solutions (https://www.voslogistics.com/solutions) beschikt over brede kennis en ervaring om de optimale oplossingen aan een grote diversiteit van mooie klanten te bieden op het gebied van Fulfilment (Warehousing & Value Added Services), Nationale Distributie en Freight Management & Forwarding. Zij doen dit vanuit een tiental moderne eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen ondersteunt door een centraal team van ervaren professionals in Oss. Vos Logistics groeit sterk in dit type dienstverlening, zowel autonoom als middels overnames

Function

Voor Vos Logistics Solutions zijn we op zoek naar een ervaren veelzijdige en breed georiënteerde Business Development Manager die beschikt over relevante ervaring en kennis op het gebied van Supply Chain Management, Business Development en Project Management.

Als Business Development Manager ben je gedreven, commercieel ingesteld en heb je passie voor je vak. Je werkt gestructureerd, bent ondernemend, denkt mee met de organisatie, creëert nieuwe kansen en weet deze te benutten. In deze positie ben je de aangewezen persoon die een belangrijke bijdrage levert aan de ambitieuze groeidoelstellingen binnen Vos Logistics Solutions, waarbij je nieuwe business zult genereren en relaties niet alleen goed weet te onderhouden, maar ook weet te verbeteren en uit te bouwen.

De focus in je functie ligt op het realiseren/acquireren van nieuwe contacten en ontwikkelen van relaties voor de lange termijn. Hiervoor bezoek je of ben je spreker op seminars en beurzen, je publiceert white papers, organiseert mailings en werkt met telemarketing bureaus. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de nieuwe digitale marketingstrategie binnen Vos Logistics en volg je de ontwikkelingen in de supply chain- en transport & logistiek wereld en op het gebied van verkoop in het algemeen.

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de prijsstrategie en de klanttevredenheid. Je bent een gedreven en flexibele professional, erkent de waarde van veilig en duurzaam ondernemen, je bent innovatief, ontwikkelt nieuwe concepten en verbeterinitiatieven en je bewaakt (mede) de prestaties van de organisatie. Je zorgt ervoor dat de wensen en eisen van de klant vertaald worden naar uitvoerbare operationele processen. Je bent een teamplayer.

Requirements

Voor Vos Logistics zijn we op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en gedreven nieuwe collega die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groeiambities van Vos Logistics.

Als potentiële kandidaat beschik je over:

 • WO/HBO werk- en denkniveau, affiniteit in supply chain, transport en logistiek;
 • Minimaal enkele jaren ervaring in een zelfstandige business development en/of sales rol;
 • Ervaring in ‘consultative selling’ om samen met het team en de klant tot de best mogelijke supply chain / logistieke / transport oplossing te komen;
 • Ervaring met ‘cost drivers’, kostenstructuren en tarieven;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits;
 • Lean Six Sigma ervaring is een pré, zo ook leidinggevende kwaliteiten;
 • Bereidheid om te reizen binnen Europa (standplaats centrale team Solutions in Oss);
 • Je maakt deel uit van het centrale team van professionals.

Ontwikkelde competenties:

 • Cijfer- en conceptmatig inzicht;
 • Zeer klantgericht; denken vanuit het perspectief van de klant, wat wil de klant;
 • Overtuigingskracht die kan worden ingezet bij zowel (potentiële) klanten als intern;
 • Sterk empathisch vermogen en oprechte persoonlijke betrokkenheid;
 • Je bent daarnaast een goede en creatieve netwerker met ervaring om nieuwe klanten te identificeren en te interesseren.

Offer

Vos Logistics kenmerkt zich door een zeer open en sociaal karakter. Mogelijkheden tot ontplooiing via scholing wordt toegejuicht. Een arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie en je leeftijd en ervaring zijn een vanzelfsprekendheid en zullen tijdens de gesprekken worden geëxploreerd.

Information

Meer informatie over de functie verkrijgt u via Rob Hermes 06-18517852

Application

Rob Hermes 06-18517852

Similar jobs: Verkäufer Transport / Landverkehr Außendienst (Oberhausen) | Sales Manager Domestic Transport (Oberhausen Germany) | Commercieel Medewerker Binnendienst (Heijen) | Sales representative (Haps) | Manager Sales Transport (Fulltime, Business Development, Bulk) (Oss)  ...More jobs
More jobs at this company: Business Unit Manager België (Warehousing, fulltime, operationeel/ commercieel) (Omgeving Antwerpen (Noord Oost)) | Forwarder/ Expediteur (Fulltime, wegtransport) (Regio Barendrecht) | (Assistent) Planner (Fulltime Wegtransport ADR) (Regio ten zuiden van Amsterdam) | Manager Sales Transport (Fulltime, Business Development, Bulk) (Oss) | Medewerker Customer Service(Fulltime, wegtransport, internationaal) (Regio Utrecht Noord)  ...More jobs at this company


Function: Commercieel
Job type: Vast / Tijdelijk
Job ID #763
Date posted: 07-05-2019

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Job Alert Subscription
$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Save this job
Print this job