You can no longer apply to this job. This job is no longer available. If you're interested in jobs like this one click here .

 

Trimodaal planner met commerciële skills (Fulltime, Synchromodaal) INGEVULD!! (Oss)

Introduction

Groen vervoer en puzzelen, maar ook de informatievoorziening naar de klant zijn jouw ding? Voor OOC terminals Oss zoeken wij een Planner Trimodaal Vervoer.

Organization

OOC terminals is een ambitieuze trimodale terminal, voor o.a. containers en en losgestorte bulkproducten. Binnen de operatie werken ruim 20 mensen dagelijks aan trimodale oplossingen voor hun klanten. Het team van de afdeling containerplanning vraagt om uitbreiding. Naast de bestaande planners en customer service medewerkers die actief zijn is behoefte aan een medewerker die de klantwereld en de interne organisatie bij elkaar brengt, met focus op de barge planning.

Function

Als planner (water- en landzijde) coördineer en monitor je de transport activiteiten via weg, spoor en water voor onze klanten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het inkopen en organiseren van de optimale transport capaciteit.

Hierbij houdt je rekening met de gewenste leveringstijden, kosten en milieu. Jij bent het aanspreekpunt voor uitdagingen en verstoringen in de afhandeling van de goederen stromen tussen klant en zeevaart en brengt hiervan de klant (samen met Customer Service) op de hoogte.

Je werkt samen met de andere planners en de customer service. Een intermodale planning maken houdt in dit geval in, dat je binnen de condities van alle ketenpartners en de klant een optimale bezetting en frequentie weet te bereiken voor scheeps en/of trein lijndiensten en de tijdige aanlevering van de containers bij de klant of de zeeboot. Je regelt transport, en houdt hierbij rekening met de rust/wachttijden. Je werkt veelvuldig en in nauw overleg samen met de machinisten van de terminal en de afdeling customer service.

Requirements

De ideale kandidaat voldoet aan onderstaand profiel:

  • Minimaal MBO Werk en denkniveau, aantoonbaar met een diploma;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in logistiek, transport of scheepvaart in een vergelijkbare functie, als planner of customer service medewerker, bij voorkeur als terminalplanner;
  • Jij kunt deze baan tot een succes maken als je daarnaast ook nog eens een gezonde dosis werklust hebt en over een flink doorzettingsvermogen en stressbestendigheid beschikt en je kunt je uitdrukken in woord en geschrift in Nederlands, Engels en Duits;

Competenties die jou op het lijf zijn geschreven:

  • Communicatief sterk (overtuigen, informatievoorziening, commerciële kansen zien/ horen)
  • Zeer accuraat
  • Klantgericht
  • Teamspeler
  • Procesgericht
  • Oplossingsgericht
  • Flexibiliteit.

Offer

OOC terminals is een zeer ambitieuze speler in haar branche. Het werken aan duurzame transportoplossingen via water en weg zijn de modaliteiten voor de toekomst. In arbeidsvoorwaarden staat OOC prima bekend, waarbij investeren in jezelf en collega's een warm hart worden toegedragen. Het werken binnen kantoortijden wordt zo veel mogelijk aangemoedigd, maar transportproblemen komen niet alleen tijdens kantoortijden voor.

Syntax werkt uitsluitend op basis van werving en selectie, het dienstverband start direct bij onze opdrachtgever en is geen payroll, uitzend of detacheringsconstructie.

Information

Meer inlichtingen via Rob Hermes

Application

Rob Hermes

Closing date

23-06-2019
  Apply
Similar jobs: Vacature Commercieel Planner (Mill) | Planner Distributie (Tilburg) | Planner FTL (Tilburg) | Planner Distributie (Apeldoorn) | Creative transport planner (Mill)  ...More jobs


Function: Operationeel
Job type: Vast
Job ID #1024
Date posted: 06-05-2019

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Job Alert Subscription
$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job