You can no longer apply to this job. This job is no longer available. If you're interested in jobs like this one click here .

 

Servicetechnicus HVAC (Cuijk)

Introduction

Wil jij werken aan interessante installaties, bij een bedrijf waar jij als persoon zeker geen nummer bent? Hou je van de Brabantse gemoedelijkheid en werk je graag bij een professionele organisatie? Dan ben je bij Van Haren Installaties B.V. aan het goede adres! Om de groei bij te kunnen benen, zijn wij met spoed opzoek naar een Servicetechnicus HVAC.

Organization

Van Haren Installaties B.V. is een middelgroot installatiebedrijf gericht op HVAC installaties. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheren wij installaties in en om gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Het bedrijf is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en het kennisniveau hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat ongeveer uit 65 medewerkers, een groep die bestaat uit een gezonde mix van jong en oud.

Function

Binnen deze zelfstandige job ben je verantwoordelijk voor: Onderhoud, inspecteren, controleren en inbedrijfstellen, analyseren en verhelpen van storingen aan technische installaties. Het verrichten van metingen, inregelen aan water, lucht- en regeltechnische installaties behoren eveneens tot de werkzaamheden. Je zorgt voor een goede digitale administratie van de servicewerkzaamheden, o.a. onderhouds-, keurings- en voortgang rapportages. Als servicetechnicus vervul je een ambassadeursrol en ben je vaak aanspreekpunt bij onze klant. In ons team van 15 servicetechnici draai je mee in een consignatiedienst, dit is een dienst van 1 week in de 10 weken.

Requirements

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met enkele jaren werkervaring en relevante kennis in een soortgelijke rol. Heb jij kennis van klimaatinstallaties en ben je in staat om met andere disciplines samen te werken, dan is deze vacature misschien iets voor jou! Je bent betrokken en kunt efficiënt inspelen op wensen en behoeftes van onze relaties waarbij kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening voor jou een dagelijkse routine is.

Voor deze functie vragen wij het volgende profiel:

 • je hebt een technische opleiding op MBO niveau 4 en eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen op het gebied van service, onderhoud W-installaties;
 • of je hebt voldoende aantoonbaar niveau verkregen door een ruime praktijkervaring in genoemde disciplines;
 • pré is een diploma F-gassen/Stek, PO/PI Scios of meet & regeltechniek;
 • je bent communicatief vaardig, correct, klantgericht en beheerst het Nederlands goed.
 • je bent rustig van aard en het type: eerst denken dan doen;
 • je bent woonachtig in de regio Cuijk (max. 40 km) en rijbewijs B;
 • je bent klantgerichte en klantvriendelijke houding en communicatie.

Offer

 • interessante functie, waar je jaren vooruit kunt;
 • mogelijkheden om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen o.a. opleidingsmogelijkheden;
 • service-bus, die ook gebruikt mag worden voor woon-werk;
 • marktconforme primaire- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een informele werksfeer met een groep van gemotiveerde collega’s;
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Information

Interesse? Stuur je CV met een korte motivatie naar e.hendriks@syntax.nl
Meer info via: Eric Hendriks, tel: 06-53885383

Application

Eric Hendriks

Closing date

03-04-2019
  Apply


Function: Technisch
Job type: Vast / Tijdelijk
Job ID #1062
Date posted: 01-12-2018

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Job Alert Subscription
$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job