Please review the job details and click Apply.

 

Manager Sales Transport (Fulltime, Business Development, Bulk) (Oss)

Introduction

Voor Vos Logistics Oss B.V. zijn wij op zoek naar een Sales Manager Transport

Organization

Vos Logistics levert een breed scala aan transport- en klantspecifieke, logistieke diensten en is met een netwerk van 25 eigen vestigingen actief in heel Europa. Met 2.000 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1.000 euro 5, EEV en 6 voertuigen, 3.200 ladingeenheden en 190.000 m² opslagcapaciteit. Binnen Logistics Services worden klantspecifieke, logistieke oplossingen geboden: van expeditie, opslag, value added services en distributie tot full supply chain oplossingen waarbij Vos Logistics de beheersing van de complete goederenstroom of delen daarvan van de klant overneemt.

Op het gebied van bulk- en volumetransport behoort Vos Logistics tot de grootste wegvervoerders van Europa. De kracht van de onderneming ligt in de combinatie van een Europa dekkend netwerk, geavanceerde ICT-systemen en focus op kwaliteit en service.

Veiligheid, Customer Care, Professionaliteit, Duurzaamheid en Agility zijn belangrijke waarden voor Vos Logistics. Zij richten zich op deze waarden, zodat ze klanten kunnen bedienen op de best mogelijke manier en nemen verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu, andere weggebruikers en medewerkers. Alle medewerkers spelen een belangrijke rol bij het nemen van deze verantwoordelijkheden en worden hierbij zo goed mogelijk begeleid door middel van coaching, training en regelmatig werkoverleg.

Door het bewerkstelligen van een optimale samenwerking wordt er naar gestreefd de gestelde doelen te bereiken.

Function

Als sales manager ben je verantwoordelijk voor de prijsstrategie en de klanttevredenheid. Je bent een gedreven en flexibele professional, erkent de waarde van veilig en duurzaam ondernemen, je bent innovatief, ontwikkelt nieuwe concepten en verbeterinitiatieven en je bewaakt (mede) de prestaties van de organisatie. Je zorgt ervoor dat de wensen en eisen van de klant vertaald worden naar uitvoerbare operationele processen. Als sales manager heb je goede kennis van Internationaal Bulk netwerk en kun je conceptueel en in supply chains denken. Je bent een teamplayer en hebt nauwe contacten met de logistieke partners in Nederland en Europa.

Requirements

De ideale kandidaat herkend zich in onderstaand profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke commerciële functie bij een transportbedrijf of verlader;
  • Excellente kennis van en netwerk binnen het bulktransport;
  • Overtuigingskracht die kan worden ingezet bij zowel (potentiële) klanten als intern;
  • Commerciële focus en internationaal georiënteerd;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Het spreken en schrijven van de Franse taal is geen eis maar wel wenselijk;
  • Bereidheid om te reizen binnen Europa (standplaats Oss);
  • Zelfverzekerdheid, overtuigingskracht en zelfstandigheid.
  • De sales manager die wij zoeken is daarnaast een excellente en creatieve netwerker met de juiste ervaring om nieuwe klanten te identificeren en te interesseren!

Offer

Vos Logistics kenmerkt zich door een zeer open en sociaal karakter. Mogelijkheden tot ontplooiing via scholing wordt toegejuicht. Een arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie en je leeftijd en ervaring zijn een vanzelfsprekendheid en zullen tijdens de gesprekken worden geëxploreerd.

Syntax werkt uitsluitend op basis van werving en selectie, het dienstverband start direct bij onze opdrachtgever en is geen payroll, uitzend of detacheringsconstructie.

Information

Meer inlichtingen over deze ambitieuze functie verkrijgt u via Rob Hermes 06-18517852

Application

Uw Sollicitatie maakt u kenbaar via de button of door een mail te versturen aan r.hermes@syntax.nl, met CV en korte motivatie.

Similar jobs: Verkäufer Transport / Landverkehr Außendienst (Oberhausen) | Sales Manager Domestic Transport (Oberhausen Germany) | Commercieel Medewerker Binnendienst (Heijen) | Sales representative (Haps) | Manager Business Development (Fulltime Sales 4PL) (Oss)  ...More jobs
More jobs at this company: Business Unit Manager België (Warehousing, fulltime, operationeel/ commercieel) (Omgeving Antwerpen (Noord Oost)) | Forwarder/ Expediteur (Fulltime, wegtransport) (Regio Barendrecht) | (Assistent) Planner (Fulltime Wegtransport ADR) (Regio ten zuiden van Amsterdam) | Manager Business Development (Fulltime Sales 4PL) (Oss) | Medewerker Customer Service(Fulltime, wegtransport, internationaal) (Regio Utrecht Noord)  ...More jobs at this company


Function: Commercieel
Job type: Vast / Tijdelijk
Job ID #841
Date posted: 07-05-2019

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Job Alert Subscription
$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Save this job
Print this job